Contact

service van Dios

U kunt bij DIOS op onze service aan met een eigen service afdeling die Benelux en Duitsland afdekt. Wij kunnen de service van Dios op al uw camerasystemen van welk merk dan ook overnemen en onderhouden. Dit kan zowel de verouderde analoge of IP systemen zijn. Wij ontzorgen u compleet op het gebied van service van Dios.

Wij voeren tevens verplaatsingen uit op bestaande installaties of uitbreidingen op de verouderde systemen indien gewenst. Tevens zijn er mogelijkheden voor hybride uitvoeringen zodat zowel analoge als IP camera’s op 1 recorder kunnen worden opgenomen, zodat u niet direct al uw bestaande camera’s hoeft te vervangen. Wij kunnen zelfs heel kost effectief uw IP camera’s over uw bestaande coax bekabeling laten gaan tot 200 meter. Dit is verder dan mogelijk met UTP kabel waar u aan de maximale 100 meter gebonden zit zonder versterkers of switchen tussen tijds geplaatst.

Voor nieuwe installaties raden wij de nieuwe technieken aan omdat de resolutie van analoge camera’s ver achterblijft met zelfs de instap camera’s van IP. DIOS levert minimaal 4 megapixel wat gelijk staat aan een resolutie die 4 x zo hoog is als de beste analoge camera’s.

Wij hebben de beschikking over diverse camerasystemen, zoals camera’s met bewegingsdetectie en intelligente camera’s met een automatisch volgsysteem en andere hightech mogelijkheden. Zo zijn gemaakte camerabeelden overal live of naderhand terug te kijken via uw smartphone of computer.

Dit alles tegen de scherpste prijzen in de markt, u zult verbaasd staan. Bel gerust voor een vrijblijvende inventarisatie van uw pand(en) en DIOS geeft u een gepast advies wat bij u en uw budget past, altijd vast zonder verrassingen.