Ultra HD digitale camerabeveiliging

Kwalitatieve oplossingen voor uw veiligheid

Over DIOS Industries

Dios Industries is een onderdeel van EPIC EUROPE BV en heeft zich toegelegd op hoogwaardige digitale camerabeveiliging. Of het nu gaat om 1 camera of 100-en camera’s in 1 project of vele vestigingen die bij elkaar moeten komen. DIOS heeft er een oplossing voor. Door gebruik van de hoogste resoluties en snelste en gemakkelijkst te bedienen apparatuur, op locatie of op afstand kunnen wij ieder project invullen boven verwachting van u. Als het nu gaat op de kwaliteit, scherpte van de beelden, samengestelde installatie, externe koppelingen of bediening op afstand. Dios blijft u verrassen. Van 1.3 megapixel tot 30 megapixel camera’s wij leveren het allemaal.

Bedrijfs missie

DIOS INDUSTRIES wil een voorloper zijn wat betreft gebruikte technieken en kwaliteit en continue de markt uitdagen om dit voor scherpe prijzen op de markt te brengen en te installeren. Op het gebied van service willen wij u als klant voor zijn om uw verwachtingen te overtreffen.

Bedrijfs visie

DIOS INDUSTRIES heeft als visie dat wij als bedrijf het optimale moeten presteren om voor u de klant, zorgeloos een hoog kwalitatieve digitale camerainstallatie te leveren, installeren en servicen. Dit tegen de scherpste prijzen in de markt,  mogelijk door middel van eigen import, distributie en installatie onder 1 dak te hebben.

Bedrijfs strategie

DIOS INDUSTRIES wil aktief zijn in het specialisme van digitale camerabeveiliging in Europa met speerpunt markten:  Benelux en Duitsland.